abonneren

Review

Review: Xtorm Discover 17.000 mAh

Het Nederlandse Xtorm verkoopt powerbanks en bracht recent zijn nieuwe topmodel uit, de Discover 17.000 (XB202). Het apparaat heeft een 17.000 mAh (60Wh) Lion-accu, kan drie toestellen tegelijk opladen en kost 85 euro. PCM zoekt uit of dit dé powerbank voor grootverbruikers is.

Review - Door Rens Blom | 11/01/17 11:27 |

Review: iPhone 7 (Plus) - Is goed ook goed genoeg?

Apple haalde in de iPhone 7 en 7 Plus de headphone-jack weg en gaf de smartphone achter de schermen wat meer pit en een flink verbeterde camera. Het resultaat is een prima apparaat, maar is het goed genoeg voor de extravagante prijzen die je betaalt, en vooral: ten opzichte van de concurrentie?

Review - Door Joris Peterse | 22/09/16 16:49 |

Review: Samsung Gear Fit 2 is een chique en fijne wearable

Wearables werden twee jaar geleden aangekondigd als handige, universele apparaten om onze polsen waar al onze notificaties op binnenkwamen, maar inmiddels lijken wearables vooral voor één doel geschikt te zijn. Zo is de Gear Fit 2 van Samsung gebouwd om specifiek je sportprestaties bij te houden. Hij oogt daarbij hipper dan een gemiddelde activity tracker, maar kan ondertussen ook je notificaties tonen. Hoe handig dat is, lees je in deze review.

Nieuws - Door Rens Blom | 22/09/16 15:00 |

Review: Windows 10 Anniversary Update - Een jaar met het OS

Windows 10 is een jaar oud. Het besturingssysteem heeft voor die gelegenheid een grote update gekregen, maar zijn de bestaande problemen ook echt opgelost? Windows 10 had tijdens de introductie nogal wat minpunten, en de eerste verjaardag van het OS is genoeg reden om het besturingssysteem opnieuw goed onder de loep te nemen.

Nieuws - Door Tijs Hofmans | 02/08/16 11:51 |

Review: De OnePlus 3 heeft opnieuw topspecificaties voor een midrange-prijs

De OnePlus One was twee jaar geleden de telefoon met de beste prijs-kwaliteitsverhouding die je kon kopen. De topspecificaties, voor de helft van wat je voor andere toestellen betaalde maakten het toestel erg populair. Inmiddels is OnePlus volwassen geworden. Het rare 'invite'-model is geschrapt, en de OnePlus 3 ziet er een stuk strakker uit dan zijn voorgangers. We gingen ermee aan de slag om te kijken of het toestel zijn hoge verwachtingen weer waar kan maken.

Review - Door Tijs Hofmans | 07/07/16 12:05 |

Review: De Oculus Rift maakt virtual reality eindelijk echt goed

Voor wie het principe achter de Oculus Rift in de afgelopen jaren heeft gemist, zetten we het nog even op een rij: dit is een virtualrealitybril met een beeldscherm voor ieder oog en met ingebouwde bewegingssensoren. Deze sensoren merken welke kant jij je hoofd precies op beweegt, zodat de virtuele omgeving geprojecteerd op de beeldschermen met jouw bewegingen mee beweegt. Een externe camera zorgt ervoor dat een beweging naar voren, achter of opzij ook wordt geregistreerd.

Review - Door Bastiaan Vroegop | 05/07/16 15:50 |

Review: De HTC 10 is onopvallend, maar erg goed

HTC heeft het niet makkelijk gehad de laatste jaren. Met een aantal middelmatige telefoons kon het bedrijf maar moeilijk boven de concurrentie uit steken, maar met de HTC 10 moet de Taiwanese fabrikant weer helemaal terugkomen. Dat lukt verrassend goed, want de HTC 10 is een absoluut toptoestel met goede specificaties, die alleen nergens noemenswaardig écht beter is dan de concurrentie.

Nieuws - Door Tijs Hofmans | 28/06/16 14:55 |

Review: De iPhone SE is een onopvallende telefoon met opvallend goede prestaties

We willen geen grote smartphones meer. In een paar jaar tijd zijn we van kleine handzame mobiele telefoons naar phablets van 5,5" gegaan, maar daar beginnen we collectief weer vanaf te stappen. Tenminste, als we de populariteit van de iPhone SE aanhouden. De nieuwe, kleine telefoon van het bedrijf meet namelijk maar 4", maar heeft wel high-end-specificaties. Werkt dat een beetje? We gingen aan de slag met de iPhone SE.

Nieuws - Door Tijs Hofmans | 03/05/16 13:30 |