abonneren

Slimmer printen

 

Als we het over printen hebben dan valt er wat het milieu betreft nog veel te winnen. Duurzamer printen begint uiteraard bij het vermijden van onnodig papiergebruik. Maar daarmee maak je slechts een eerste stap er is nog zoveel meer winst te behalen. Ook bij het kiezen van duurzame kantoorapparatuur, zet je al een stap in de goede richting. Deze tips en nog veel meer handigheidjes vind je op deze expertzone van Xerox over slimmer printen.

Wanneer ga jij CO2-neutraal werken?

Wanneer je in dienst of als zzp’er of ondernemer je werkzaamheden CO2-neutraal kunt doen, dan doe je het milieu een groot plezier. Maar daarnaast vergroot ook nog eens de kans op meer werk. Ontdek hier de voordelen.

Lees meer

Wat jij moet weten over printerpapier

Over printerpapier bestaan nogal wat misverstanden. Maar één ding is zeker: met het goedkoopste papier is misschien je portemonnee wel beter af maar het milieu vaak niet. Hoe kies je dan het juiste printerpapier? We helpen je op weg.

Lees meer

Mobiel printen doe je zo

We doen steeds meer met onze tablet of smartphone en steeds minder op de pc of notebook. En dat gaat vaak prima, totdat je een document, werkblad of ander bestand wilt afdrukken. Mobiel printen? Zo lukt het wel!

Lees meer

Creëer de perfecte werkplek

Dankzij Het Nieuwe Werken zijn we flexibeler, hoeven we minder te reizen en belasten we het milieu minder. Met de volgende tips zorg je voor een gezondere werkplek thuis en op kantoor, worden je dagen productiever en houd je meer energie over.

Lees meer

10x duurzamer werken

Wie thuis of op kantoor duurzamer werkt, belast het milieu minder en bespaart vaak ook geld. We geven tien tips om je op weg te helpen.

Lees meer

5x effectiever werken op je tablet

Kun je met een iPad of tablet net zo goed werken als met een pc, notebook of Mac? Jazeker! Bovendien hoef je ook nog eens minder kilo’s mee te slepen. Met de volgende tips werk je nog effectiever.

Lees meer

Zo kies je de juiste SOHO-printer

Zeker wanneer je een printer ook wilt gebruiken voor facturen, zakelijke rapporten én presentaties, is het verstandig om hoge eisen te stellen. Om bij de printer uit te komen die het beste aan je wensen voldoet, geven we je de volgende overwegingen mee...

Lees meer

Printen met vaste inkt heeft de toekomst

Wel mooie prints, maar geen gedoe met inkt of toners? Dat kan! Printers die gebruikmaken van vaste inkt produceren schitterende afdrukken en zorgen voor veel minder afval.

Lees meer

De 5 beste tips voor duurzamer printen

Duurzamer printen begint natuurlijk bij het vermijden van onnodig printen. Maar er is zo veel meer mogelijk om je portemonnee en het milieu te sparen. Dit zijn de 5 beste tips om meer uit je inkt, papier en printer te halen!

Lees meer

5 apps voor een (thuis)kantoor op afstand

Er zijn tal van apps waarmee je overal en altijd bij je bestanden en documenten kunt. Daarnaast er zijn nog zo veel andere slimme hulpjes voor wie veel onderweg is. We laten je kennismaken met 5 apps die eigenlijk op geen enkele smartphone of tablet mogen ontbreken.

Lees meer