abonneren

Tablets

Review: Lenovo Yoga Tablet 10

De Lenovo Yoga is een van de meest geslaagde hybride laptops voor Windows. Een laptop waarvan je het toetsenbord kunt omklappen waardoor het een handige, maar wel wat zware tablet wordt. De naam Yoga prijkt nu ook op dit product: de Yoga Tablet 10. Is hij net zo geniaal als de laptops met dezelfde naam?

Review - Door Mark Gamble | 18/06/14 13:29 |

Review: Gigaset QV1030

Gigaset is voor velen wellicht een bekende naam, want het bedrijf maakt al geruime tijd DECT-telefoons onder dezelfde merknaam. Ook heeft deze Duitse firma al enige tijd een eigen Android-telefoon op de markt, de SL930A. Sinds begin dit jaar is Gigaset ook de tabletmarkt ingestapt.

Review - Door Mark Gamble | 07/05/14 13:25 |

Lenovo IdeaPad Miix

Hoewel er een behoorlijk aanbod is van Windows-tablets, hebben er maar weinig ons hart kunnen stelen. Lenovo doet een nieuwe poging met de IdeaPad Miix, een zeer complete Windows 8-tablet, met een scherp prijskaartje.

Review - Door Redactie PCM | 17/12/13 09:00 |

Samsung Galaxy Tab3

Keuze is er genoeg. Wil je een kleine of een grote, een dikke of een dunne en welk besturingssysteem is je favoriet? We bekijken een aantal zeer verschillende tablets, met totaal verschillende prijskaartjes.

Review - Door Redactie PCM | 31/10/13 09:00 |

Toshiba WT310

Keuze is er genoeg. Wil je een kleine of een grote, een dikke of een dunne en welk besturingssysteem is je favoriet? We bekijken een aantal zeer verschillende tablets, met totaal verschillende prijskaartjes.

Review - Door Redactie PCM | 30/10/13 09:00 |

Samsung Galaxy Note 10.1

Keuze is er genoeg. Wil je een kleine of een grote, een dikke of een dunne en welk besturingssysteem is je favoriet? We bekijken een aantal zeer verschillende tablets, met totaal verschillende prijskaartjes.

Review - Door Redactie PCM | 29/10/13 09:00 |

HP SlateBook 10-h000ed x2 PC

Keuze is er genoeg. Wil je een kleine of een grote, een dikke of een dunne en welk besturingssysteem is je favoriet? We bekijken een aantal zeer verschillende tablets, met totaal verschillende prijskaartjes.

Review - Door Redactie PCM | 25/10/13 09:00 |

Asus Memo Pad FHD 10

Keuze is er genoeg. Wil je een kleine of een grote, een dikke of een dunne en welk besturingssysteem is je favoriet? We bekijken een aantal zeer verschillende tablets, met totaal verschillende prijskaartjes.

Review - Door Redactie PCM | 24/10/13 09:00 |

Acer Iconia W511P

Hybride Windows 8-apparaten vormen een interessante productgroep. Een tablet voor onderweg en een mini-laptop voor thuis of op kantoor, het is niet verwonderlijk dat deze markt flink in beweging is. We testen het topmodel van Acer: de Iconia W511P.

Review - Door Redactie PCM | 15/10/13 10:00 |