abonneren

Software

Review: Gigaset Elements

Gigaset richt zich tegenwoordig meer en meer op andere delen van de markt dan huistelefoons, om begrijpelijke redenen. Zo kwam het vorig jaar met enkele tablets en nu met het beveiligingssysteem Elements.

Review - Door Mark Gamble | 19/04/15 11:00 |

Review: Iolo System Mechanic 14

System Mechanic neemt je computer onder handen om het systeem sneller en stabieler te maken. Deze keer heeft het ook weer even tijd genomen om zichzelf aan te pakken, met als resultaat versie 14. Die heeft wat nieuwe functies en extra toepassingen.

Review - Door Redactie PCM | 19/02/15 19:21 |

Review: MAGIX Fastcut

Actiecamera’s maken meestal schokkerige opnames van bijvoorbeeld een fiets-, hardloop- of skitocht. MAGIX bracht met Fastcut onlangs een nieuw softwarepakket op de markt om dergelijke filmpjes te bewerken. Het programma is onder meer in staat om bewogen en vervormde beelden te corrigeren.

Review - Door Maikel Dijkhuizen | 21/01/15 13:17 |

MAGIX Fotostory 2015 Deluxe, levendige fotopresentaties

Wie meer wil doen met foto’s, kan Fotostory 2015 Deluxe van MAGIX eens uitproberen. Met dit softwarepakket flans je eenvoudig kant-en-klare fotopresentaties in elkaar. Naast kiekjes voeg je ook filmpjes, muziek en speciale effecten aan de diavoorstelling toe. We bekijken hoe Fotostory 2015 in de praktijk presteert.

Review - Door Maikel Dijkhuizen | 21/11/14 14:51 |

Review: Nero 2015 Platinum

Voor de makers van Nero is het lastig om ieder jaar weer verse software af te leveren met de nodige nieuwigheden. Een brandpakket laat zich nou eenmaal lastig vernieuwen. Niet voor niets is Nero ondertussen uitgegroeid tot veel meer dan alleen een programma om schijfjes mee te bakken. We zijn dan ook zeer benieuwd welke snufjes de 2015-versie voor ons in petto heeft.

Review - Door Maikel Dijkhuizen | 06/10/14 15:56 |

Yindo

Er is inmiddels een scala aan apparaten te koop waarmee we kranten, tijdschriften en boeken digitaal kunnen lezen. Maar ook applicaties voor de computer, smartphone of tablet bieden uitkomst om e-books te kopen en te lezen. Welke applicatie is de beste?

Review - Door Redactie PCM | 17/12/13 12:00 |

Readmill

Er is inmiddels een scala aan apparaten te koop waarmee we kranten, tijdschriften en boeken digitaal kunnen lezen. Maar ook applicaties voor de computer, smartphone of tablet bieden uitkomst om e-books te kopen en te lezen. Welke applicatie is de beste?

Review - Door Redactie PCM | 16/12/13 12:00 |

Marvin

Er is inmiddels een scala aan apparaten te koop waarmee we kranten, tijdschriften en boeken digitaal kunnen lezen. Maar ook applicaties voor de computer, smartphone of tablet bieden uitkomst om e-books te kopen en te lezen. Welke applicatie is de beste?

Review - Door Redactie PCM | 13/12/13 12:00 |

Kobo

Er is inmiddels een scala aan apparaten te koop waarmee we kranten, tijdschriften en boeken digitaal kunnen lezen. Maar ook applicaties voor de computer, smartphone of tablet bieden uitkomst om e-books te kopen en te lezen. Welke applicatie is de beste?

Review - Door Redactie PCM | 12/12/13 12:00 |

Kindle

Er is inmiddels een scala aan apparaten te koop waarmee we kranten, tijdschriften en boeken digitaal kunnen lezen. Maar ook applicaties voor de computer, smartphone of tablet bieden uitkomst om e-books te kopen en te lezen. Welke applicatie is de beste?

Review - Door Redactie PCM | 11/12/13 12:00 |

VirtuaLock

Het is een veelvoorkomend probleem: gestolen apparatuur. Smartphones kunnen eenvoudig getraceerd worden met de gps-chip en op afstand geblokkeerd worden, mits de dief de telefoon natuurlijk uitzet. Met laptops is het wat lastiger, maar met VirtuaLock kan voorkomen worden dat de dief de laptop succesvol steelt.

Review - Door Redactie PCM | 11/12/13 09:00 |