abonneren

Pc-speakers

Monitor Audio AirStream WS100

Pc-luidsprekers heb je in alle vormen en maten, om van de uiteenlopende prijskaartjes nog maar te zwijgen. Maar met de gloednieuwe AirStream WS100 levert Monitor Audio een wel heel opmerkelijke luidsprekerset af.

Review - Door Redactie PCM | 04/04/13 12:00 |

SoundScience Qsb speakers

We waren eerlijk gezegd heel nerveus toen we hoorden dat we een setje usb-luidsprekers van SoundScience mochten testen. Zeker toen we de prijs van 99 euro hoorden! Usb-luidsprekers klinken vaak op zijn best matig. En dan zo'n prijs?

Review - Door Jaap Veenstra | 23/01/12 09:13 |

Altec Lansing IMT630

Het probleem met iPod-docks is: er zijn er zo ontzettend veel. Tweede probleem is: er zijn zo weinig echt goede docking stations. Ten derde: een goede is vaak erg prijzig. Altec Lansing waagt zich als luidsprekerfabrikant uiteraard ook in deze markt. Weten ze zich te onderscheiden?

Review - Door Jaap Veenstra | 12/12/11 15:42 |

Sound Freaq Sound Platform

Iedere zelfrespecterende audiofabrikant heeft wel producten in het gamma waar een iPod, iPhone of iPad in past. Docking stations zijn er daarom dertien in een dozijn. Helaas zijn er maar weinig echt goed. Sound Freaq meent een betaalbare docking station te hebben die ook goed klinkt. Wij testen de Sound Platform van 229 euro.

Review - Door Redactie PCM | 16/11/11 09:11 |

Bose Companion 20

Bose kent iedereen. Het merk heeft een gigantische bewustheid onder hifi- en muziekkenners. Mede doordat ze overal adverteren en in de grote ketens goed vertegenwoordigd zijn. Wij krijgen van Bose het Companion 20 desktopsysteem ter recensie. Een breedbandsysteem voor de pc.

Review - Door Redactie PCM | 22/08/11 14:48 |

Sonos Play:3

Onlangs is de gloednieuwe Play:3 uitgekomen. Het is het kleine broertje van de S5, die nu omgedoopt is tot Play:5. De Play:3 is 100 euro goedkoper dan de Play:5, maar mist twee units. Heeft hij nog genoeg om in de strijd te gooien?

Review - Door Jaap Veenstra | 03/08/11 10:01 |

ZiiSound D5

In het PCM juninummer bespraken we de Cine5 van Asus, een speakerset in een mooi vormgegeven balk die een ware surround-ervaring moest opleveren. Maar ook Creative introduceert een balkspeaker: de ZiiSound D5, hun pronkstuk op draadloos muziek gebied.

Review - Door Redactie PCM | 13/08/10 10:12 |

Cine5

Voor iedereen die wel graag wilt genieten van surroundgeluid achter zijn of haar pc, maar het er niet voor over heeft om een complete 5.1 speakerset te installeren, heeft Asus een lokkertje gemaakt in de vorm van de Cine5.

Review - Door Redactie PCM | 30/06/10 09:54 |

MM1

B&W staat bekend om zijn high-end luidsprekers. Zo wordt de B&W 801D veelvuldig gebruikt in studio’s. Wie echter geen 10.000 per luidspreker kan betalen, zal blij zijn dat B&W ook een betaalbare desktopluidspreker in zijn assortiment heeft: de gloednieuwe MM1 van €499.

Review - Door Redactie PCM | 27/04/10 08:54 |

SPA9200

Philips weet ons vaak te verrassen met goede producten voor een redelijke prijs. We hebben dan ook vrij hoge verwachtingen van deze stereo-set. Zeker na de laatste test van 2.0-luidsprekers waarbij de Philips MMS321-set prima scoorde.

Review - Door Redactie PCM | 27/01/10 14:00 |