abonneren

Grafische kaarten

AMD Radeon 7990

AMD en Nvidia vechten elk jaar opnieuw een strijd uit om de beste grafische kaart van het moment. Welke is het snelst en welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding?

Review - Door Cédric Van Loon | 02/08/13 10:00 |

Nvidia GeForce GTX Titan

Nvidia heeft met GeForce GTX Titan een nieuwe high-end videokaart geïntroduceerd. De adviesprijs bedraagt een fikse € 999, dus deze kaart is zeker niet voor iedereen weggelegd.

Review - Door Redactie PCM | 27/03/13 15:02 |

Asus GTX 660 Ti Top

Vandaag introduceert nVidia de GTX 660 Ti. Een erg belangrijk model, aangezien dit de sweet spot hoort te zijn van prijs en prestatie. Als we terug kijken naar de GTX 460 Ti en 560 Ti, heeft nVidia ook altijd hoge ogen gegooid in het hoge middensegment, of lage high-end segment. Gaat het ze weer lukken?

Review - Door Jaap Veenstra | 16/08/12 15:00 |

Sapphire HD6770 Flex Edition

Midrange blijft de meest interessante markt volgens AMD. Kaarten als de HD6770 zijn dan ook uitermate belangrijk voor het merk. Ze moeten krachtig genoeg zijn om te gamen en tevens energiezuinig genoeg om in een gemiddelde pc te passen.

Review - Door Jaap Veenstra | 23/09/11 16:36 |

nVidia GTX 560M

nVidia heeft de mobiele versie van zijn zeer populaire GTX 560 vrijgegeven. Heel voor de hand liggend heet deze: 560M. Heel veel verrassingen zijn er niet. Toch is het wél een interessante aanvulling op het gamma.

Review - Door Redactie PCM | 30/05/11 11:49 |

AMD HD6450

Nu AMD zijn 'big boys' veilig en wel in de markt heeft staan, is het tijd voor het kleinere werk. Kaarten die interessant zijn voor de gemiddelde gebruiker die niet bezig is met games. De HD6450 is een nieuw model in het instapsegment.

Review - Door Jaap Veenstra | 21/04/11 11:46 |

MSI N560GTX-Ti Twin Frozr

Ken je ‘m nog: de Ti-versie die de high-end modellen aanduidde bij de 2-, 3- en 4-serie? Na de 4000-serie is nVidia daarmee gestopt. Na negen jaar komt het bedrijf ineens met de GTX560Ti. Nostalgie! Wij testen de MSI GTX560Ti Twin Frozr.

Review - Door Redactie PCM | 23/03/11 13:32 |

AMD HD6990

Snel is niet snel genoeg. Groot is niet groot genoeg. Heet is niet heet genoeg. Dat moet AMD gedacht hebben toen ze de HD6990 in de markt loslieten. Wat is deze kaart snel, groot én heet!

Review - Door Redactie PCM | 22/03/11 11:05 |

Gigabyte GV-N450OC-1GI

Laten we even heel eerlijk zijn: niet iedereen heeft een videokaart van € 300 nodig. Voor ongeveer € 125 koop je een GTS 450, waarmee ook uitstekend te werken is!

Review - Door Redactie PCM | 28/01/11 12:07 |

EVGA GTS 450 FPB

Laten we even heel eerlijk zijn: niet iedereen heeft een videokaart van € 300 nodig. Voor ongeveer € 125 koop je een GTS 450, waarmee ook uitstekend te werken is!

Review - Door Redactie PCM | 28/01/11 12:00 |