abonneren

Apps

FoodBuddy

Naast regelmatig sporten is gezond en gebalanceerd eten de snelste manier om af te vallen. FoodBuddy helpt daarbij door te registreren wat je eet.

Review - Door Abram Wagenaar | 08/08/12 12:10 |

ArtScan

Soms loop je in de lobby van een bioscoop en valt je oog op een interessante poster. Je hebt echter geen idee waar de film over gaat. Met ArtScan kun je een foto van de poster maken en zoekt de app direct de trailer voor je op YouTube op.

Review - Door Redactie PCM | 07/08/12 11:35 |

Denksport NL

Puzzelboekjes zijn een heerlijk tijdverdrijf in de trein, het vliegtuig of gewoon op de bank. Met de opkomst van smartphones is het veel makkelijker geworden om onderweg een spelletje te spelen, of het nu een platformer of een ouderwetse puzzel is. Om met de tijd mee te gaan, heeft Denksport hun puzzelboekassortiment nu ook op de iPad uitgebracht.

Review - Door Redactie PCM | 06/08/12 14:15 |

iWork

Tablets worden ze regelmatig gebruikt voor het zelf maken van content. Maar hoe gebruiksvriendelijk zijn de bekende Office-apps, kunnen ze een pc vervangen, en hoe staat het met de compatibiliteit met Microsoft Office? We testen acht Office-vervangers, met vandaag de laatste in de reeks: iWork.

Review - Door Redactie PCM | 02/08/12 09:45 |

Linkedin voor Windows Phone

Windows Phone heeft voor LinkedIn dezelfde standaardintegratie als voor de andere sociale netwerken. Als je echter meer wilt dan slechts het invoeren van statusupdates en het bekijken van summiere updates, kun je de eigen app van LinkedIn proberen (Engelstalig).

Review - Door Abram Wagenaar | 01/08/12 11:30 |

Iris App

Nóg een Instagram-app voor de iPad? We horen het je denken. Ja, de markt raakt misschien een beetje verzadigd, maar Iris App zou wel eens de beste optie tot nu toe kunnen zijn om Instagram-foto’s op je iPad te bekijken.

Review - Door Redactie PCM | 31/07/12 09:30 |

Office2 HD

Tablets worden ze regelmatig gebruikt voor het zelf maken van content. Maar hoe gebruiksvriendelijk zijn de bekende Office-apps, kunnen ze een pc vervangen, en hoe staat het met de compatibiliteit met Microsoft Office? We testen acht Office-vervangers, met vandaag: Office2 HD.

Review - Door Redactie PCM | 30/07/12 14:45 |

Google Docs voor Android

Tablets worden ze regelmatig gebruikt voor het zelf maken van content. Maar hoe gebruiksvriendelijk zijn de bekende Office-apps, kunnen ze een pc vervangen, en hoe staat het met de compatibiliteit met Microsoft Office? We testen acht Office-vervangers, met vandaag: Google Docs voor Android.

Review - Door Redactie PCM | 26/07/12 11:10 |

Goob Alarm

Veel mensen zullen er last van hebben dat ze zich gewoon weer omdraaien als de wekker af gaat. Daar zijn gelukkig allerlei oplossingen voor bedacht, waaronder het creatieve Goob Alarm (Get Out Of Bed Alarm).

Review - Door Redactie PCM | 25/07/12 14:20 |

OfficeSuite Pro 6

Tablets worden ze regelmatig gebruikt voor het zelf maken van content. Maar hoe gebruiksvriendelijk zijn de bekende Office-apps, kunnen ze een pc vervangen, en hoe staat het met de compatibiliteit met Microsoft Office? We testen acht Office-vervangers, met vandaag: OfficeSuite Pro 6.

Review - Door Redactie PCM | 24/07/12 16:40 |