abonneren

Apps

Review: AppWererabbit Backup voor Android

Als je overstapt naar een andere telefoon, dan biedt Android wel een optie om apps terug te zetten, maar je hebt hier verder geen controle over. Met AppWererabbit Backup ben je veel flexibeler. De tool biedt verschillende hulpmiddelen aan voor het beheren van apps en installatiebestanden.

Review - Door Chabelli Stoekenbroek | 24/07/14 11:00 |

Review: Roamy-app

De tarieven voor roaming dalen, maar zolang je vast zit aan een beperkte buitenlandbundel is het verstandig je verbruik in de gaten te houden. Roamy gaat een stap verder dan gangbare datatellers: je kunt hiermee per app aangeven hoeveel mag worden verbruikt.

Review - Door Chabelli Stoekenbroek | 14/07/14 09:54 |

Launch Center Pro

Het nieuwe Bedieningspaneel in iOS 7 maakt het besturingssysteem weer een stukje flexibeler, maar wil je nog meer flexibiliteit, dan kun je Launch Center Pro overwegen. Hiermee kun je app starten maar ook acties binnen apps, via zogenaamde url-schema’s. Ideaal voor regelmatig terugkerende handelingen.

Review - Door Redactie PCM | 21/11/13 12:00 |

As Noted

As Noted voor iPhone en iPad is, zeker voor zo’n vroege versie, een opvallend complete en gepolijste app voor het maken van rijke notities. Mogelijkheden om die notities te organiseren via notebooks en tags zijn ook ruim voorhanden.

Review - Door Redactie PCM | 04/11/13 12:00 |

VLC for iOS

Het populaire gratis VLC media player was meer dan twee jaar lang afwezig in de App Store van Apple, maar is sinds deze zomer weer verkrijgbaar. De nieuwe 2.0-variant is van de grond af opgebouwd en bevat allerlei nieuwe extra’s.

Review - Door Redactie PCM | 28/10/13 12:00 |

Scatter

Scatter belooft een razendsnelle bestandsuitwisseling tussen computers, smartphones en tablets. In de gedeelde postbus komen alle bestanden die je toevoegt, vanaf welk apparaat dan ook. Een opzet waaraan je moet wennen, maar die wel mogelijkheden biedt.

Review - Door Redactie PCM | 05/09/13 12:00 |

Adobe Photoshop Express

Voor het bewerken van foto’s op je tablet heb je vaak niet veel gereedschappen nodig. Adobe’s Photoshop Expres geeft je de belangrijkste tools, en is na een eerdere lancering voor iOS en Android nu ook beschikbaar voor Windows 8.

Review - Door Redactie PCM | 04/09/13 12:00 |

Viber

Viber, vooral bekend voor gratis bellen, is met de laatste updates ook een prima messenger. De komst van desktopsoftware voor Windows en Mac maakt het allemaal nóg aantrekkelijker.

Review - Door Redactie PCM | 12/07/13 13:00 |

Smart WiFi Toggler

Smartphones met Android zitten vol met functies, maar hebben ook een probleem: als je alles aanzet is de batterij snel leeg. Smart WiFi Toggler probeert het uithoudingsvermogen wat op te krikken door op basis van je locatie de wifi-ontvanger aan of uit te zetten.

Review - Door Redactie PCM | 02/04/13 16:10 |

Files App

Sonico, bekend van bijvoorbeeld de vertaalhulp iTranslate, heeft de bestandsbeheerder Files App voor iPhone en iPad gelanceerd.

Review - Door Redactie PCM | 01/04/13 16:02 |

TomTom West-Europa voor Android

TomTom ging in 2012 eindelijk ‘los’ op het Android-platform, al ondersteunt het pas in versie 1.1 ook high-end modellen met hoge schermresolutie, zoals de Samsung Galaxy S3, Galaxy Nexus en HTC One X.

Review - Door Redactie PCM | 06/02/13 12:07 |