abonneren

Reviews

Hands-On review: Acer Revo One - krachtige minicomputer

Kleine en compacte computers worden meer en meer populair. Het lukt hardwarefabrikanten dan ook steeds beter om krachtige pc's te maken die niet veel groter zijn dan een broodtrommel. De Acer Revo One is slechts 15 bij 11 centimeter groot, maar toch passen er naast de standaard ssd nog eens twee extra harde schijven in. Hoe presteert dit kleine pc'tje?

Review - Door Mark Gamble | 17/06/15 14:38 |

Review: Asus ZenBook Pro UX501J

Asus lijkt het 't afgelopen jaar compleet over een andere boeg gegooid te hebben. Het bedrijf lanceert namelijk steeds meer luxere en duurdere modellen laptops, waar het voorheen juist meer probeerde te concurreren in het goedkopere segment. De nieuwste aanwinst van Asus is de ZenBook Pro, die ze zelf zien als geduchte concurrent van de MacBook Pro van Apple.

Review - Door Mark Gamble | 27/05/15 15:29 |

Review: Informatique Inhome Basic W8

Als je op zoek bent naar een desktop-computer, heb je twee keuzes: zelf bouwen of een kant-en-klaar systeem aanschaffen. Computerleverancier Informatique biedt beide mogelijkheden, maar heeft ook een groot assortiment desktopcomputers die direct zijn te gebruiken.

Review - Door Admin | 21/04/15 13:00 |

Review: Samsung Galaxy S6

De Galaxy S6 is het nieuwste topmodel van Samsung, waarmee het bedrijf probeert om de minpunten van de S5 te laten vergeten. Je krijgt daarom een toestel dat er bijzonder chique uit ziet, maar TouchWiz blijft aanwezig.

Review - Door Redactie PCM | 20/04/15 11:00 |

Review: Moi MiVue 568 Touch

Misschien komen de beelden je bekend voor: filmpjes van een autoweg waar een ongeluk is vastgelegd. Die beelden komen van een dashcam en zie je in Nederland ook steeds vaker. Van Mio ontvingen we de MiVue 568 Touch.

Review - Door Redactie PCM | 20/04/15 11:00 |

Review: Honeywell Evohome

Met Evohome van Honeywell regel je je centrale verwarming op afstand en apart in elke kamer. Dat kan met een draadloze thermostaat, maar ook met een app voor smartphones en tablets. Volgens de fabrikant kun je hiermee tot wel 40 procent op je verwarmingskosten besparen.

Review - Door Redactie PCM | 20/04/15 11:00 |

Review: Gigaset Elements

Gigaset richt zich tegenwoordig meer en meer op andere delen van de markt dan huistelefoons, om begrijpelijke redenen. Zo kwam het vorig jaar met enkele tablets en nu met het beveiligingssysteem Elements.

Review - Door Mark Gamble | 19/04/15 11:00 |

Review: Samsung Gear VR

Voordat we de Gear VR hadden geprobeerd, leek het ons meer een slap aftreksel van een Oculus Rift. Maar eenmaal een paar seconden met de witte VR-bril in de virtuele wereld rondgekeken, zijn we in staat om speciaal voor deze bril een Galaxy Note 4 aan te schaffen.

Review - Door Redactie PCM | 19/04/15 11:00 |

Review: Smappee Smart Energy Monitor

Smappee is een slimme energiemonitor die je in je meterkast installeert. Het apparaatje meet, analyseert en bewaart daarna voortdurend het gedrag van alle elektrische apparatuur in huis. De gegevens lees je draadloos uit via fraaie, erg visuele apps voor Android en iOS.

Review - Door Redactie PCM | 19/04/15 11:00 |

Review: Philips Brilliance 288P6LJEB

In het vorige nummer van PCM hebben we een aantal 4K monitoren getest. Deze Philips was net te laat voor die test, maar worden we nu ook betoverd door rijke kleuren en de vele details, of verlangen we terug naar onze dubbele schermen?

Review - Door Redactie PCM | 19/04/15 11:00 |

Review: Informatique InGamer Dragon

Alhoewel de trend steeds meer richting mobiele apparaten gaat, is er nog steeds vraag naar desktop-pc's. Zeker onder gamers of professionele videobewerkers wordt nog regelmatig gebruik gemaakt van dit soort systemen. PCM bekijkt een kant-en-klaar miditower- systeem van Informatique.

Review - Door Admin | 14/04/15 12:16 |