abonneren

Reviews

Review: Honeywell Round Connected

Energiebesparing is een hot topic de laatste tijd. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je niet teveel energie verbruikt. Een van die mogelijkheden is het automatiseren van de temperatuurregeling in je huis. PCM bekijkt de Round Connected van Honeywell, waarmee je in een handomdraai de temperatuur in je huis op afstand kunt regelen.

Review - Door Mark Gamble | 24/01/15 14:05 |

Review: MAGIX Fastcut

Actiecamera’s maken meestal schokkerige opnames van bijvoorbeeld een fiets-, hardloop- of skitocht. MAGIX bracht met Fastcut onlangs een nieuw softwarepakket op de markt om dergelijke filmpjes te bewerken. Het programma is onder meer in staat om bewogen en vervormde beelden te corrigeren.

Review - Door Maikel Dijkhuizen | 21/01/15 13:17 |

Review: Kopi Kbar Multiple USB Power Strip

De Kbar Multiple USB Power Strip is een geavanceerde usb-stekkerdoos, geschikt voor zowel Apple- als Android-apparaten. Een door Kopi gepatenteerde schakelaar maakt het namelijk mogelijk om tot acht apparaten elk te voorzien van de maximale stroomtoevoer. En dát zie je niet elke dag op een power strip.

Review - Door Redactie PCM | 21/01/15 11:00 |

Review: Rapoo V700 mechanisch toetsenbord

We bekijken een luxe model keyboard, de Rapoo V700 Mechanical Keyboard. Het toetsenbord is het belangrijkste element bij het gebruik van een pc. En natuurlijk ook de muis. Echter: met een iets minder fijne muis kunnen we nog wel werken. Met een slecht functionerend toetsenbord niet.

Review - Door Jaap Veenstra | 17/01/15 11:00 |

Review: Cocktail Audio X12

De Cocktail Audio X12 is een cd-ripper, versterker, muziekserver en streamer in één. Deze alleskunner is ideaal voor muziekliefhebbers die geen plek hebben voor een omvangrijke hifi-installatie. De X12 bestaat namelijk uit een compacte kubus die je in praktisch elk hoekje van de woonkamer kwijt kunt.

Review - Door Maikel Dijkhuizen | 08/01/15 14:10 |

Review: Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Sony is geen nieuwe naam op de tablet-markt en toch brengt het met deze Xperia Z3 Tablet Compact een vernieuwing in het assortiment. Waar Sony zich vooral focuste op de wat grotere 10 inch tablets, slaat het nu een nieuwe weg in met de Z3 Tablet Compact. Deze 8 inch tablet is bijna twee keer zo licht als zijn voorgangers en levert hierbij geen kwaliteit in. Met de uiterst dunne behuizing, het lichte gewicht en water- en stofbestendigheid positioneert Sony de Tablet als het ideale apparaat voor onderweg.

Review - Door Dave Laaper | 19/12/14 09:00 |

Review: Samsung's nieuwe 850 EVO ssd's

Samsung ontwikkelde een snelle flashgeheugenchip met méér opslagruimte op een kleiner oppervlak. De nieuwe SSD 850 EVO-serie brengt deze efficiëntere opslagtechniek voor het eerst binnen het bereik van de gewone consument. Maar hoe goed zijn deze nieuwe solid-state disks echt?

Review - Door Redactie PCM | 11/12/14 12:08 |

Groepstest: Tien Netflix-alternatieven

Netflix is mede dankzij een uitgebreide reclamecampagne misschien wel de populairste streamingdienst van Nederland. De prijsvriendelijke tarieven en gebruikersvriendelijke interface spreken veel mensen aan. Toch zijn er ook kritische geluiden te horen. Zo is het filmaanbod nogal beperkt en zijn er van series voornamelijk oudere seizoenen beschikbaar. Gelukkig duiken er steeds meer alternatieven op die goed kunnen opboksen tegen Netflix.

Review - Door Maikel Dijkhuizen | 08/12/14 11:00 |

MAGIX Fotostory 2015 Deluxe, levendige fotopresentaties

Wie meer wil doen met foto’s, kan Fotostory 2015 Deluxe van MAGIX eens uitproberen. Met dit softwarepakket flans je eenvoudig kant-en-klare fotopresentaties in elkaar. Naast kiekjes voeg je ook filmpjes, muziek en speciale effecten aan de diavoorstelling toe. We bekijken hoe Fotostory 2015 in de praktijk presteert.

Review - Door Maikel Dijkhuizen | 21/11/14 14:51 |

LG G3, de eerste high-end smartphone

LG introduceerde onlangs de G3, de eerste high-end smartphone met een beeldscherm dat 2560x1440 pixels telt. Dat zijn dus méér pixels dan op de meeste computermonitors, en dat op een schermpje met een diagonaal van 13,9 centimeter (5,5 inch). Dat klinkt fraai, maar aan de verbeterde camera heb je als gebruiker meer.

Review - Door Chabelli Stoekenbroek | 19/11/14 11:00 |