abonneren

Reviews

MAGIX Fotostory 2015 Deluxe, levendige fotopresentaties

Wie meer wil doen met foto’s, kan Fotostory 2015 Deluxe van MAGIX eens uitproberen. Met dit softwarepakket flans je eenvoudig kant-en-klare fotopresentaties in elkaar. Naast kiekjes voeg je ook filmpjes, muziek en speciale effecten aan de diavoorstelling toe. We bekijken hoe Fotostory 2015 in de praktijk presteert.

Review - Door Maikel Dijkhuizen | 21/11/14 14:51 |

LG G3, de eerste high-end smartphone

LG introduceerde onlangs de G3, de eerste high-end smartphone met een beeldscherm dat 2560x1440 pixels telt. Dat zijn dus méér pixels dan op de meeste computermonitors, en dat op een schermpje met een diagonaal van 13,9 centimeter (5,5 inch). Dat klinkt fraai, maar aan de verbeterde camera heb je als gebruiker meer.

Review - Door Chabelli Stoekenbroek | 19/11/14 11:00 |

Review: Asus MeMO Pad 7 ME572C

Asus levert met de MEMO Pad 7 (ME572C) een compacte tablet af met een resolutie van 1920 × 1200 pixels. Dankzij een rappe quadcore-processor en het aantrekkelijke prijkaartje van amper tweehonderd euro lijkt dit apparaat ideaal gezelschap voor onderweg. We nemen de proef op de som en keren de Asus MEMO Pad 7 binnenstebuiten.

Review - Door Maikel Dijkhuizen | 28/10/14 12:40 |

Nero 2015 Platinum, brandprogramma met apps

Voor de makers van Nero is het lastig om ieder jaar weer verse software af te leveren met de nodige nieuwigheden. Een brandpakket laat zich nou eenmaal lastig vernieuwen. Niet voor niets is Nero ondertussen uitgegroeid tot veel meer dan alleen een programma om schijfjes mee te bakken. We zijn dan ook zeer benieuwd welke snufjes de 2015-versie voor ons in petto heeft.

Review - Door Maikel Dijkhuizen | 06/10/14 15:56 |

Review: Sony Xperia Z3

De Xperia Z3 is eind september gelanceerd en is de nieuwe telg in de smartphone-serie van Sony. Wat is er nieuw aan dit toestel en hoe presteert de smartphone zich ten opzichte van het in april geïntroduceerde model, de Z2?

Review - Door Mark Gamble | 04/10/14 17:52 |

Asus Transformer Book T200TA, Hybride middenmoter

Wie een Windows-tablet in combinatie met een afneembaar toetsenbord wilt aanschaffen, kan de T200TA van Asus overwegen. Voor een aantrekkelijk prijskaartje van 399 euro krijg je een scherm van 11,6 inch. In deze prijsklasse is dat net even meer dan je bij veel andere fabrikanten krijgt. Leuk, maar hoe zit het met de overige prestaties? We nemen de T200TA onder de loep!

Review - Door Maikel Dijkhuizen | 18/09/14 11:33 |

FastStone Image Viewer, veel meer dan een fotoviewer

FastStone Image Viewer is de perfecte vervanging van de standaard ingebouwde imageviewer van Windows. Hoewel de naam doet vermoeden dat het om een fotoviewer gaat, kan het programma veel meer dan dat. Zo kan het naast foto’s weergeven ook diavoorstellingen maken, bestandsformaten converteren, foto’s bewerken en collages maken.

Review - Door Chabelli Stoekenbroek | 05/09/14 11:00 |

Review: Box.com, heel veel opslagruimte

De cloudopslagdienst Box.com (voorheen Box.net) is een grote speler op de markt van online opslagdiensten. Box.com richt zich hoofdzakelijk op de zakelijke gebruiker. Toch is de dienst ook interessant voor thuisgebruikers. Zo biedt het 10 GB aan gratis online opslagruimte voor persoonlijk gebruik en kunnen bestanden gemakkelijk via hyperlinks worden gedeeld.

Review - Door Chabelli Stoekenbroek | 04/09/14 11:00 |