abonneren

Reviews

Review: Dell Alienware 17-R2

Het Dell-dochtermerk Alienware maakt al sinds 1996 snelle gaming-computers. Begin dit jaar werden de Alienware-laptops geüpdatet met een nieuwe onboard videochip en een vernieuwd display.

Review - Door Mark Gamble | 13/03/15 16:39 |

Review: De Samsung Gear S is een smartwatch die té veel wil

De smartwatch kampt ergens nog met een imagoprobleem. Is het een luxe-product, een juweel, of is het vooral praktisch? Is het een accessoire bij je telefoon of kan het ook op zichzelf staan? De Samsung Gear S probeert een beetje van alles te combineren in één apparaat, en dat levert een verwarrend en rommelig resultaat op.

Review - Door Tijs Hofmans | 23/02/15 15:57 |

Review: Dell Latitude 12 5000

De Latitude-serie van Dell zijn een van de meest populaire laptops van de Amerikaanse fabrikant. Wij bekijken een van de kleinere modellen uit deze reeks, voorzien van een 12 inch display.

Review - Door Mark Gamble | 18/02/15 11:11 |

Review: Honeywell Round Connected

Energiebesparing is een hot topic de laatste tijd. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je niet teveel energie verbruikt. Een van die mogelijkheden is het automatiseren van de temperatuurregeling in je huis. PCM bekijkt de Round Connected van Honeywell, waarmee je in een handomdraai de temperatuur in je huis op afstand kunt regelen.

Review - Door Mark Gamble | 24/01/15 14:05 |

Review: MAGIX Fastcut

Actiecamera’s maken meestal schokkerige opnames van bijvoorbeeld een fiets-, hardloop- of skitocht. MAGIX bracht met Fastcut onlangs een nieuw softwarepakket op de markt om dergelijke filmpjes te bewerken. Het programma is onder meer in staat om bewogen en vervormde beelden te corrigeren.

Review - Door Maikel Dijkhuizen | 21/01/15 13:17 |

Review: Kopi Kbar Multiple USB Power Strip

De Kbar Multiple USB Power Strip is een geavanceerde usb-stekkerdoos, geschikt voor zowel Apple- als Android-apparaten. Een door Kopi gepatenteerde schakelaar maakt het namelijk mogelijk om tot acht apparaten elk te voorzien van de maximale stroomtoevoer. En dát zie je niet elke dag op een power strip.

Review - Door Redactie PCM | 21/01/15 11:00 |

Review: Rapoo V700 mechanisch toetsenbord

We bekijken een luxe model keyboard, de Rapoo V700 Mechanical Keyboard. Het toetsenbord is het belangrijkste element bij het gebruik van een pc. En natuurlijk ook de muis. Echter: met een iets minder fijne muis kunnen we nog wel werken. Met een slecht functionerend toetsenbord niet.

Review - Door Jaap Veenstra | 17/01/15 11:00 |

Review: Cocktail Audio X12

De Cocktail Audio X12 is een cd-ripper, versterker, muziekserver en streamer in één. Deze alleskunner is ideaal voor muziekliefhebbers die geen plek hebben voor een omvangrijke hifi-installatie. De X12 bestaat namelijk uit een compacte kubus die je in praktisch elk hoekje van de woonkamer kwijt kunt.

Review - Door Maikel Dijkhuizen | 08/01/15 14:10 |

Review: Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Sony is geen nieuwe naam op de tablet-markt en toch brengt het met deze Xperia Z3 Tablet Compact een vernieuwing in het assortiment. Waar Sony zich vooral focuste op de wat grotere 10 inch tablets, slaat het nu een nieuwe weg in met de Z3 Tablet Compact. Deze 8 inch tablet is bijna twee keer zo licht als zijn voorgangers en levert hierbij geen kwaliteit in. Met de uiterst dunne behuizing, het lichte gewicht en water- en stofbestendigheid positioneert Sony de Tablet als het ideale apparaat voor onderweg.

Review - Door Dave Laaper | 19/12/14 09:00 |