abonneren

Reviews

Review: De OnePlus 3 heeft opnieuw topspecificaties voor een midrange-prijs

De OnePlus One was twee jaar geleden de telefoon met de beste prijs-kwaliteitsverhouding die je kon kopen. De topspecificaties, voor de helft van wat je voor andere toestellen betaalde maakten het toestel erg populair. Inmiddels is OnePlus volwassen geworden. Het rare 'invite'-model is geschrapt, en de OnePlus 3 ziet er een stuk strakker uit dan zijn voorgangers. We gingen ermee aan de slag om te kijken of het toestel zijn hoge verwachtingen weer waar kan maken.

Review - Door Tijs Hofmans | 07/07/16 12:05 |

Review: De Oculus Rift maakt virtual reality eindelijk echt goed

Voor wie het principe achter de Oculus Rift in de afgelopen jaren heeft gemist, zetten we het nog even op een rij: dit is een virtualrealitybril met een beeldscherm voor ieder oog en met ingebouwde bewegingssensoren. Deze sensoren merken welke kant jij je hoofd precies op beweegt, zodat de virtuele omgeving geprojecteerd op de beeldschermen met jouw bewegingen mee beweegt. Een externe camera zorgt ervoor dat een beweging naar voren, achter of opzij ook wordt geregistreerd.

Review - Door Bastiaan Vroegop | 05/07/16 15:50 |

Hands-On: Verisure - beveiliging voor je huis

Het is al een tijdje geleden dat ik me in beveiligingssystemen heb verdiept. Uiteraard heb ik er thuis voor gezorgd dat ik mijn zaakjes op orde heb. Verisure kwam echter met een aanbod voor een test. ‘We gaan een stap verder dan gebruikelijk’ was de belofte. Dat klinkt als een interessante uitdaging.

Review - Door Wouter Diemer | 16/09/15 15:51 |

Hands-On review: Acer Revo One - krachtige minicomputer

Kleine en compacte computers worden meer en meer populair. Het lukt hardwarefabrikanten dan ook steeds beter om krachtige pc's te maken die niet veel groter zijn dan een broodtrommel. De Acer Revo One is slechts 15 bij 11 centimeter groot, maar toch passen er naast de standaard ssd nog eens twee extra harde schijven in. Hoe presteert dit kleine pc'tje?

Review - Door Mark Gamble | 17/06/15 14:38 |

Review: Asus ZenBook Pro UX501J

Asus lijkt het 't afgelopen jaar compleet over een andere boeg gegooid te hebben. Het bedrijf lanceert namelijk steeds meer luxere en duurdere modellen laptops, waar het voorheen juist meer probeerde te concurreren in het goedkopere segment. De nieuwste aanwinst van Asus is de ZenBook Pro, die ze zelf zien als geduchte concurrent van de MacBook Pro van Apple.

Review - Door Mark Gamble | 27/05/15 15:29 |

Review: Informatique Inhome Basic W8

Als je op zoek bent naar een desktop-computer, heb je twee keuzes: zelf bouwen of een kant-en-klaar systeem aanschaffen. Computerleverancier Informatique biedt beide mogelijkheden, maar heeft ook een groot assortiment desktopcomputers die direct zijn te gebruiken.

Review - Door Admin | 21/04/15 13:00 |

Review: Samsung Galaxy S6

De Galaxy S6 is het nieuwste topmodel van Samsung, waarmee het bedrijf probeert om de minpunten van de S5 te laten vergeten. Je krijgt daarom een toestel dat er bijzonder chique uit ziet, maar TouchWiz blijft aanwezig.

Review - Door Redactie PCM | 20/04/15 11:00 |

Review: Moi MiVue 568 Touch

Misschien komen de beelden je bekend voor: filmpjes van een autoweg waar een ongeluk is vastgelegd. Die beelden komen van een dashcam en zie je in Nederland ook steeds vaker. Van Mio ontvingen we de MiVue 568 Touch.

Review - Door Redactie PCM | 20/04/15 11:00 |