abonneren

TomTom Go Live voor Camper & Caravan

TomTom introduceert met de TomTOm Go Live Camper & Caravan een navigatiesysteem dat speciaal voor campers en caravans routes gebruikt die aangepast zijn aan de voertuigtypes. Ook zijn er vooraf geïnstalleerde nuttige plaatsen (points of interest).

TomTom speelt met dit apparaat in op vragen van deze gebruikersgroep. De Go Live Camper & Caravan maakt onnodig omrijden en ongewenste verrassingen van ontoegankelijke wegen tot het verleden.

De Go Live Camper & Caravan bevat navigatiesoftware die routes een aankomsttijden aanpast aan de omvang het gewicht en de maximumsnelheid van het voertuig. Gebruikers kunnen profielen aanmaken van hun camper, caravan, auto, busje of trailer en het navigatiesysteem in al hun voertuigen gebruiken.

De TomTom Go Live Camper & Caravan is voorzien van Points of Interest waarmee je nuttige plaatsen vindt, zoals kampeergebieden, chemische-toiletfaciliteiten en servicelocaties voor campers. TomTom levert het systeem gratis met een jaar Live Services. Deze dienst biedt toegang tot weersvoorspellingen, realtime verkeersinformatie met HD Traffic en Local Search met TomTom Places.

De TomTom Go Live Camper & Caravan kost € 399 en is straks onder andere te koop bij de ANWB en de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club.

Lees ook

Aangemaakt: 4 jaren,11 maanden geleden, door: Ger Elskamp

Category: Navigatiesystemen

Tags: tomtom