abonneren

PCM 2012-12

E-readers

PCM 2012-12

Op moment van schrijven is het begin november en liggen de pepernoten en speculaas al weer volop in de supermarkten. De feestdagen komen eraan: eerst doet de goedheiligman zijn intrede, trippelend op de daken met zijn trouwe Pietermannen, daarna is het de tijd voor Vadertje Kerst. December is de tijd van de cadeautjes en dat geldt natuurlijk niet alleen voor de jongsten onder ons. Wat ons betreft is er deze feestmaand één product dat zich met kop en schouders kwalificeert als het perfecte cadeautje: de ebookreader. Waar fatsoenlijke tablets nog enkele honderden euro’s kosten, kun je inmiddels een volwassen ebookreader van cadeaupapier voorzien voor minder dan € 100. Nu de laatste generatie flirt met achtergrondverlichting is er sowieso weinig reden meer om deze productgroep links te laten liggen: die honderden boeken heb je niet alleen meer in je binnenzak, ook liggen ze voortaan op je nachtkastje, omdat je rustig  kunt lezen zonder je partner wakker te maken. Wat ons betreft is de ebookreader het beste cadeau om deze donkere maanden door te komen!

Xander Hoose, hoofdredacteur

Goedkope e-readers

De e-reader lijkt een vast plekje op de markt te hebben veroverd, dankzij prijsdalingen en betere producten. We testen zes betaalbare exemplaren.

Budget all-in-ones

Moet je volgende printer een echte duizendpoot zijn, maar je wilt niet de hoofdprijs betalen? Wij hebben zes all-in-ones getest van rond de € 100.

Muziek-apps

Deze apps zijn de moeite waard om uit te proberen met je iPad of iPhone!

Google Drive

Google Drive biedt ontelbaar veel mogelijkheden. Onze 20 tips bieden je enkele verrrassende toepassingen.

Phablet

Is het een smartphone, is het een tablet… Nee, het is een phablet! De nieuwe Samsung Galaxy Note II combineert het beste van beide werelden.

Infographics

Verfraai je presentatie door je informatie mooi te verpakken. We bespreken zeven tools.


Had je de nieuwe PCM al in huis moeten hebben, maar heb je deze nog niet ontvangen?
Neem dan contact op met onze klantenservice.